Scroll to top
BIONIQUE - office for architectural and interior design
en sr

ARHITEKTONSKI BIRO BIONIQUE

Bionique logo

Mi smo BIONIQUE.

Naš arhitektonski biro primenjuje savremena konstruktivna i tehnička saznanja, principe i mere energetske efikasnosti i specifične koncepte za svaku lokaciju i projektni zadatak klijenta, uzimajući u obzir celokupni životni ciklus zgrada.

moderni letnjikovac na plaži - Arhitektonski biro Bionique
Saznajte više o našim projektima
modern family villa with stone facade street view - Architectural office Bionique - Arhitektonski biro Bionique
Saznajte više o nama

Mi pružamo kompletne USLUGE ARHITEKTONSKOG PROJEKTOVANJA i KONSALTINGA tokom celokupne faze izgradnje.

Arhitektonski biro Bionique sagledava specifične želje, zahteve i probleme svojih klijenata. Kreiramo nove i odgovarajuće koncepte za svaki projekat. Bionique koristi i regularna konstruktivna i programska rešenja za standardne zahteve i probleme.

Od samog početka, naša praksa se fokusira na kreiranje dizajna usmerenog ka čoveku, kao i na dizajn održivosti (sustainable design).

Naši projekti uključuju urbanističke, arhitektonske i građevinske mere za postizanje veće ENERGETSKE EFIKASNOSTI zgrada uz pažljiv balans između minimalne potrošnje energije i kvalitetnog životnog ili radnog komfora.

više tema u vezi energetske efikasnosti – na linku.

[na desktop-u > za rotiranje VR-a, klik na sliku, uz pomeranje miša]

Naš posao obuhvata i USLUGE DIZAJNA ENTERIJERA.

CGI | VR

Naši klijenti lako mogu da sagledaju predložena arhitektonska rešenja putem savremenih vizuelnih alata – CGI (računarski generisanih slika) i Virtualne stvarnosti (VR – virtual reality). Ovi alati omogućavaju klijentima da u određenim fazama projektovanja putem VR naočara dobiju bolji osećaj prostora koji se stvara – kao da je on već izgrađen.

Music > TinnituS – Alcyoneus (EASEDIV034) – published by Gemagnetic records

arhitektonski biro projektni biro arhitektonski studio rs arch design arhitektonski biro novi sad projektni biro novi sad