Scroll to top
BIONIQUE - office for architectural and interior design
Home

ARHITEKTONSKI BIRO BIONIQUE

Bionique logo

Mi smo BIONIQUE.

Naš arhitektonski biro primenjuje savremena konstruktivna i tehnička saznanja, principe i mere energetske efikasnosti i specifične koncepte za svaku lokaciju i projektni zadatak klijenta, uzimajući u obzir celokupni životni ciklus zgrada. Mi na Meta.

modern family villa with stone facade street view - Architectural office Bionique - Arhitektonski biro Bionique
modern residentioal complex blok 41 night 3d rendering Bionique

Mi pružamo kompletne

USLUGE ARHITEKTONSKOG PROJEKTOVANJA I KONSALTINGA

tokom celokupne faze izgradnje.

Arhitektonski biro Bionique sagledava specifične želje, zahteve i probleme svojih klijenata. Kreiramo nove i odgovarajuće koncepte za svaki projekat. Bionique koristi i regularna konstruktivna i programska rešenja za standardne zahteve i probleme.

U potpunosti smo posvećeni svakom projektu i sa našim klijentima prolazimo kroz sve faze projektovanja i građenja i pružamo neophodne informacije u vezi svih relevantnih procesa.

moderni letnjikovac na plaži - Arhitektonski biro Bionique
isometric view of laminated wood construction

Od samog početka, naša praksa se fokusira na kreiranje dizajna usmerenog ka čoveku, kao i na dizajn održivosti (sustainable design).

Naši projekti uključuju urbanističke, arhitektonske i građevinske mere za postizanje veće ENERGETSKE EFIKASNOSTI zgrada uz pažljiv balans između minimalne potrošnje energije i kvalitetnog životnog ili radnog komfora.

arhitektonski biro projektni biro arhitektonski studio rs arch design arhitektonski biro novi sad projektni biro novi sad